fbpx

Zoom bijeenkomst over Lichaamstaal

Zoom bijeenkomst over Lichaamstaal

Op donderdag 10 juni volgde er nog een online bijeenkomst. Dit keer live vanuit de Treemter met een wat meer serieus onderwerp: ‘lichaamstaal en het succes van een verkoopgesprek’ een onderbelicht onderdeel van klantgesprekken. Lichaamstaal is tijdens een verkoopgesprek één van de bepalende factoren of een deal doorgaat of afketst.

Bij deze bijeenkomst nam Bavo Galama, cabaretier, schrijver, presentator, acteur en inwoner van Sloten, ons mee in de wereld van non-verbaliteit. Bavo is tevens oprichter van het Trainingshuys. Tot zijn cliënten behoren veel startende ondernemers, en vanwege zijn kennis op het gebied van waarheidsvinding, mensen uit de magistratuur en advocatuur.

Tijdens deze live zoom uitzending was er tevens de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Foto’s: Marco Keyzer