fbpx
BEsupport

Locatie:

Over ons:

Mijn naam is Brigitte van Loo, samen met mijn vriend Erik en 2 prachtige dochters Maaike en Eline ben ik woonachtig in het mooie Oudemirdum.

Na de geboorte van onze oudste dochter  begon ik na te denken wat ik echt wilde doen. Dit kwam elke keer terug bij hetzelfde, ik wilde ondernemer zijn! Opgegroeid in een ondernemersgezin in het midden van het land is het ondernemen mij met de paplepel ingegoten, het zit in mijn bloed.

Na de opleiding motorvoertuigen management te hebben afgerond, heb ik diverse commerciële en ondersteunende functies bekleed bij verschillende internationale bedrijven.

Door de diversiteit heb ik geleerd dat het in elke sector toch net weer even anders werkt en een andere aanpak nodig heeft.

Veel ervaring in diverse functies helpt mij nu dus enorm om andere ondernemers te ondersteunen wanneer zij dat nodig hebben.

Over ons:

Ik richt mij op het ondersteunen van de ondernemer waar hij of zij het op dat moment nodig heeft. Een aantal van de diensten waarmee BEsupport kan helpen:

  • Email beheer
  • Structureren van dossiers
  • Dagelijkse administratie
  • Assisteren uitrollen project
  • Social Media beheer
  • Mailingen verzorgen / versturen
  • Assistentie bij organiseren van evenementen

Een andere expertise is het maken van Engels – Nederlands en Nederlands-Engels vertalingen.

Een Engelse vertaling maken lijkt makkelijker dan het is. Om te zorgen dat uw tekst overkomt zoals het bedacht heeft is er meer nodig dan het Engels dat wij allen in de schoolbanken geleerd hebben.

Ik heb altijd een liefde gehad voor deze taal en van jongs af aan is Engels veelvuldig aanwezig geweest in mijn dagelijks leven.

In mijn professionele leven was de Engelse taal continue aanwezig en belangrijk.

Dit alles heeft mij een specialist gemaakt om met liefde en gedrevenheid deze taal op de juiste manier over te brengen en heb ik inmiddels al vele mooie vertalingen mogen maken.

Dus mocht u opzoek zijn naar ondersteuning of een goede vertaling neem dan gerust contact met mij op info@besupport.nl of spreek me eens aan op een van de bijeenkomsten om te kijken wat ik kan betekenen.

Contactgegevens:

BEsupport
Contactpersoon: Brigitte van Loo

De Grintfisker 38
8567 LP Oudemirdum

Tel: +31 (0)6 46 330 383

Website: www.besupport.nl
E-mailadres:  info@besupport.nl

25 oktober 2019
X