fbpx

Bouwbedrijf G&A van de Beek

Bouwbedrijf G&A van de Beek

Contactgegevens:

Bouwbedrijf G&A van de Beek
Contactpersonen: Gert en Akkelien van de Beek

Eigen Haard 27D
8561 EX Balk

Mobiel nummer: 06-539 22 322
Email : info@bouwbedrijfvandebeek.nl
website: www.bouwbedrijfvandebeek.nl

Over ons:

Wij zijn Gert en Akkelien en we wonen in het prachtige Sloten.

Maart 2021 zijn wij met onze werkplaats en kantoor verhuisd naar onze huidige vestiging in Balk

We vinden het mooi om ambachtelijk aan de slag te zijn en om te zien hoe tevreden klanten zijn als we weer een project hebben afgerond wat helemaal naar wens is. We hebben een team van vijf man aan het werk. Een betrokken en gezellig team, waarbij iedereen net zoveel plezier heeft in het werk als wij.

Bij ons staat kwaliteit voorop! Met ons team doen we er alles aan om woningen en bedrijven te bouwen, renoveren en te upgraden. Daarbij leggen we de lat hoog. Onze vakmensen staan voor een hoge standaard.

Naast kwaliteit staan we voor betrouwbaarheid. Dit betekent dat we volledig achter onze producten staan en dat we betrouwbaar zijn in wat we leveren. Afspraak is afspraak. Wij zijn eerlijk over onze producten en diensten.

Bij ons hangt er geen ‘u-vraagt-wij-draaien’ mentaliteit. Wij zijn graag betrokken bij het hele proces van bouwen en verbouwen. Juist daarin kunnen we het verschil maken. We denken mee, komen met ideeën en inspiratie en geven adviezen over de beste keuzes.

Diensten:

Nieuwbouw
Je wilt een woning die bij je past. Wij ontwerpen, met extern bureau, woningen speciaal voor jou, helemaal op maat gemaakt. Wij kijken met je mee naar jouw wensen en ideeën en willen samen datgene realiseren waar jij van droomt! Je ideeën worden gerealiseerd waardoor elke woning uniek en exclusief is.

Verbouw
Je wilt een verbouwing die bij jouw en je woning past. Bij G&A van de Beek worden verbouwingen speciaal voor jou ontworpen en op maat gemaakt..

Je bent dan ook nooit gebonden aan standaard uitvoeringen en maten. We doen ons best doen om te voldoen aan jouw wensen en verwachtingen!

Keuken
Wij vinden dat bij jouw woning een unieke keuken past. Daarom kun je bij ons terecht voor een speciaal voor jouw ontworpen keuken.

Samen met een gerenommeerd keukenbedrijf maken we een ontwerp naar jouw wensen. Je ideeën worden gerealiseerd waardoor elke keuken uniek en exclusief is!

We werken samen met diverse bedrijven, waarmee we echt onze krachten bundelen. Hierdoor weten we zeker dat het eindresultaat voor jou op alle fronten uitstekend is. Wij willen je ondersteunen en ontzorgen in de soms lastige keuzes die je moet maken als het gaat om bouwen en verbouwen.

 

 

 

 

 

 

1 januari 2023