fbpx
EIGEN-PLEK

Contactgegevens:

EIGEN-PLEK

Contactpersoon: Reinouw Huisman

Eigen Haard 23
8561 EX Balk

Tel: 06 13797009

E-mailadres: info@eigen-plek.nl
Website: eigen-plek.nl

Over ons:

Ben jij op zoek naar een plek om fijn en rustig te kunnen werken, vergaderen, trainen of coachen? Dan ben je goed bij ons! Bij ons vind je al deze functionaliteiten in één ruimte. Jouw EIGEN-PLEK.

 

EIGEN PLEK

Producten & Diensten:

SFEERVOL WERKEN
Het voelt als werken in je eigen huiskamer. Bijna dan. Bij EIGEN-PLEK hebben we echt ons best gedaan. We geven je een ontspannen ruimte. Zodat jij alles uit je werkmoment kan halen.

TOP SERVICE
Wij vinden het belangrijk dat alles klopt. Verse bloemen op tafel en lekkere koffie en thee. Dit hoort er allemaal bij. Bij een vergadering of training, zorgen we dat alles klaar staat. En ben je jarig? Laat het ons weten dan zorgen wij voor taart!

ALTIJD WIFI
Eén van de belangrijkste dingen is natuurlijk internet. Wij zorgen voor betrouwbaar internet. Zodat jij niet in de problemen komt tijdens je werk. Je kunt met een gerust hart je online meetings volgen.

MULTIFUNCTIONEEL
Verschillende functionaliteiten in één ruimte, dat is ook wat EIGEN-PLEK is. Je kunt het reserveren met één doel, maar je mag ook gerust combineren. Je start met je mail bijwerken, gaat door naar een coaching en sluit af met een vergadering.

X