fbpx
FleurigBuiten

Locatie:

Over ons:

FleurigBuiten is aangesloten bij Huyskweker, uw specialist in zomerbloeiers. Van maart tot augustus kunt u bij ons terecht voor alles omtrent zomerbloeiers van losse plantjes en voor gekweekte hangpotten tot gehele straat inrichting of Styling met prachtige zomerbloeiers. Ook verkopen we vaste planten en losse boeketten.

Als u graag zelf met uw handen in de grond zit, kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment zomerbloeiers en vaste planten. Is iets niet voorradig kunnen we het zo voor u bestellen!

Vindt u planten leuk maar houdt u niet van vieze handen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren bloembakken compleet met de mooiste mengsels zowel hangend als staand.

Wilt u niet iedere avond planten water geven? Ook daar hebben we aan gedacht! Al onze plantenbakken hebben een waterreservoir, hierdoor hoeft u niet iedere dag te gieten en kunt u meer genieten!

Kom langs en u zult versteld staan van de bloemenpracht en de mogelijkheden!

Tot ziens bij FleurigBuiten

Waarom FleurigBuiten?

FleurigBuiten is specialist in zomerbloeiers en aangesloten bij het samenwerkingsverband van kwekers in zomerbloeiers: Huyskweker. Door deze samenwerking hebben wij o.a. een uniek systeem van plantenbakken en potten met waterreservoir kunnen ontwikkelen. De combinatie van kwalitatief hoog waardige zomerbloeiers en speciaal voor de kwekers samengestelde voeding en potgrond, garandeert de hele zomer lang een uitbundige bloei. De klant hoeft alleen af en toe maar water en voeding toe te voegen, een onderhoudsvriendelijk systeem.

Naast de verkoop van een zeer uitgebreid assortiment aan zomerbloeiers in losse potjes en in onze pot- en baksystemen, kunt u ook voor vaste beplanting en snijbloemen bij FleurigBuiten terecht. Ook leveren wij diverse beplantingsystemen voor het opfleuren van bedrijven, dorpen en straten.

 

Contactgegevens:

FleurigBuiten
Marrit de Vries
Tjalke van der Walstraat 21A
8723 CB Koudum
tel. 0514-594694
info@fleurigbuiten.nl
www.fleurigbuiten.nl

X