fbpx

Geomares Publishing

Geomares Publishing

Locatie:

Over ons:

Geomares Publishing is een uitgeverij van gespecialiseerde uitgaven op het gebied van landmeetkunde, hydrografie, oceanografie en elektronische navigatie. Geomares geeft de tijdschriften GIM International en Hydro International met bijbehorende websites (www.gim-international.com en www.hydro-international.com) en nieuwsbrieven uit.

Daarnaast publiceert Geomares de boeken Ecdis Basics en The Electronic Chart (www.geomares.nl/store/)  voor de internationale maritieme wereld.

Ook organiseert Geomares congressen, webinars en beurzen. Ten slotte is Geomares ontwikkelaar van de snelgroeiende online database van landmeetkundige, hydrografische en seismische hard- en software Geo-matching.com (www.geo-matching.com).

Bij het moderne mediabedrijf in Lemmer werken in totaal 10 mensen op onder meer de redactie, sales en marketing. Daarnaast werkt de uitgeverij voor al haar uitgaven samen met een netwerk van freelance redacteuren over de hele wereld. Alle vakinformatie wordt vanuit Lemmer verspreid onder een wereldwijde lezersgroep van zo’n 60.000 professionals in meer dan 160 landen.  Geomares publiceert in het Engels en het Spaans. De directie van Geomares Publishing is in handen van Durk Haarsma en Meine van der Bijl.

Waarom Geomares Publishing?

  • Uitgeverij op gebied van landmeetkunde, hydrografie, oceanografie en elektronische navigatie
  • Tijdschriften+websites GIM International en Hydro International
  • Organisatie van congressen, webinars en beurzen
  • Ontwikkelaar van database landmeetkundige, hydrografisch en seismische hard- en software Geomatching.com

Contactgegevens:

Geomares Publishing
Durk Haarsma
Vuurtorenweg 18b, 8531 HJ Lemmer
tel:
0514-561854
e-mail:
durk.haarsma@geomares.nl

 

10 december 2015
X