fbpx

Goedhart Personal Finance

Goedhart Personal Finance

Locatie:

Over mij:

Meer dan 30 jaar ervaring in het adviseren over sparen, beleggen, verzekeren, (hypothecair) lenen en pensioenen. Niet op de traditionele manier met het doel om producten te verkopen, maar om met de klant mee te denken over (on)mogelijkheden van persoonlijke financiën. Met als motto: “Geld is een middel; geen doel”.

Mediation: Heb je een conflict met een bank, verzekeraar, financieel adviseur of een andere financiële instelling? Vaak is het onduidelijk wat nu precies de grief is en welke oplossingen er bereikt kunnen worden. Je kunt naar de rechter of het financiële klachteninstituut Kifid. Maar een goed gesprek met een onafhankelijke derde aan tafel helpt doorgaans om de zaak snel op te lossen. Geen dure en langdurige juridische procedures. Die mediation kan ik je bieden. Vraag naar de mogelijkheden.

Consultancy: Vanuit de ruime ervaring en kennis is ben ik een juiste gesprekspartner voor zowel particulieren / ondernemers als financiële instellingen en financieel adviseurs over marktbenadering. Ik ben in staat om via het stellen van de juiste vragen problemen tot de kern af te pellen. Maar vervolgens ook mee de richting te bepalen voor de oplossing. Precies vanwege het stellen van de juiste vragen en analyseren kan ik ook van dienst zijn als moderator of gespreks-bege-leider.

Articles: Ik schrijf al jaren over persoonlijke financiën. Heb gepubliceerd in o.a. NRC, Money, Financieele Dagblad, Geldgids (Consumentenbond). Maar ook vakmatig in bladen als VVP, Magazine voor de financiële sector. Onder andere interviews met mensen binnen de financiële sector en periferie. Met de grote kennis van de materie, maar met begrip voor de lezers die de kennis niet hebben, worden deze artikelen voor velen lezenswaardig. Inhoudelijke, begrijpelijke artikelen over financiële diensten en dienstverleners (zowel B2B als B2C) en interviews verzorg ik graag voor je.

Education: Les geven vind ik heerlijk. Van diep vaktechnisch tot over business-modellen. Daarbij streef ik voortdurend naar interactiviteit. Want kennis delen is kennis vermenigvuldigen

Contactgegevens:

Rob Goedhart
Kennismanagement Persoonlijke Financiën
Wetterbies 1 – 8723 HA Koudum
Tel + 31 6 234 224 35
E-mail: rob.goedhart@ziggo.nl
Eigen site: www.rgkpf.nl

 

X