fbpx
Kaaspakket.com

Contactgegevens:

Kaaspakket.com

Contactpersoon: Wietske Borger

Koestraat 24
8556AB, Sloten

Tel: 0514 85 51 18
Mob: 06 120 76 767

E-mailadres: info@kaaspakket.com
Website: www.kaaspakket.com

Over ons:

13 jaar terug, in 2008, opende Wietske Borger haar kaaswinkel “Tsiishûs Wytske” in haar eigen huis in Sloten (Sleat). In 2009 kwam daar een kaasspeciaalzaak bij in Joure, ook genaamd: Tsiishûs Wytske. Met een uitgebreid assortiment in streekkazen, delicatessen en wijnen.

Naast het runnen van de kaas -en delicatessenwinkel gaf Wietske vele kookworkshops. Ook kaaspakket.com (de online shop) werd in Joure ontwikkeld.

In 2014 verkoopt Wietske de kaaswinkel in Joure aan Foekje van der Zee (nu genaamd: Zee Tsiis).

Wietske richt zich op haar online winkel: kaaspakket.com. En vestigt zich in haar thuisstadje Sloten (Sleat) in de oude stadsherberg en opent een inpak -opslaglocatie in Balk.

Bij kaaspakket.com werken we al meer dan 13 jaar met de beste en lekkerste streekproducten. Onze 3 speerpunten zijn: regionaal, biologisch en duurzaam.

“Verse producten rechtstreeks van de producent is en blijft ons motto”
Wij kiezen voor samenwerkingen met producenten die maximaal 100km van onze hoofdvestiging in het Friese stadje Sleat zijn gevestigd. Een uitzondering daargelaten.

Dit is een greep uit onze leveranciers:
Kaasmakerij De Terschellinger, Kaasboerderij De Deelen, Kaasboerderij De Gelder, Tusken Bosk en Mar Kaasmakerij Oudega, Kaasboerderij de Nylander, Vonk kaarsen, Keurslagerij Van Dijk, ‘s Landsbeste Biddinghuizen, De Kleinste soepfabriek Groningen, Bakkerij Meinsma Balk, Biochips Wolvega, Sparkberry Burgum, Maallust bierbrouwerij Veenhuizen, Mole ’t Lam Woudsend, Kistenkoning Oosterwolde, Leafs ut Balk, Neleman Biowijn, Fryske Frucht.

Diensten:

Kaaspakket.com is alweer meer dan 13 jaar actief in de wereld van relatiegeschenken en kerstpakketten. Wij zijn een echte Friese onderneming met een groot hart voor Friese streekproducten.

Wij zijn ervan overtuigd dat in onze bedrijfstak (relatiegeschenken -en kerstpakketten) veel verbeterslagen mogelijk zijn. Het leek voorheen niet uit te maken wat je gaf met kerst. Als de doos maar goed gevuld was. Nu staan: “koop lokaal” en “duurzaamheid” op nr. 1 wanneer het gaat om de inkoop van kerstpakketten -en relatiegeschenken.

Wij merken dat veel bedrijven en organisaties middels hun kerstpakket of relatiegeschenk willen laten zien dat ze lokaal en duurzaam inkopen.

Dat kan dus bij ons, wij verzorgen het graag!

 

X