fbpx

Kicker kindermode & meer

Kicker kindermode & meer

Locatie:

Over ons:

Kicker Kindermode in Hemelum is de trots van eigenaresse Frouwkje Rissalada.  Bij Kicker vind je trendy en betaalbare kinderkleding.  Kinderen voelen zich snel thuis en worden supercool gekleed in kleding van uiteenlopende merken als Name-It,  Tumble and Dry, of in een van de andere stoere merken.

Spelen
De kleintjes hebben niet altijd zin om kleren uit te zoeken. Die willen spelen! Bij Kicker Kindermode kunnen zij zich prima vermaken op de glijbaan of in de speelkelder met de huiskickers.

Waardecheque
Als vaste klant kun je eenvoudig profiteren van ons spaarprogramma: je vult eenmalig je (e-mail)adres in en spaart vervolgens automatisch 1 spaarpunt bij een aankoop van € 10,00.  Je ontvangt  2 x per jaar een waardecheque met het gespaarde bedrag. Per adres wordt er 1 waardecheque uitgegeven (minimum bedrag € 2,50 (5 pnt). De cheque is geldig tot de aangegeven datum.

Coupeuse
Ook handig: kleding wordt kosteloos door onze coupeuse vermaakt.

Waarom Kicker Kindermode?

Op 9 februari 2006 opende  Kicker Kindermode haar deuren op de Meerweg in Balk. Na 11 jaar is Kicker Kindermode verhuisd naar de Nijbuorren 17 in Hemelum. Waar we naast een groter pand ook de mogelijkheid hadden voor het creëren van een speelkelder, waar de kinderen via een glijbaan in kunnen komen en heerlijk kunnen spelen zodat de ouders relaxed kunnen winkelen. Mede hierdoor  is Kicker Kindermode een begrip voor Gaasterland en wijde omgeving geworden.

Contactgegevens:

Kicker kindermode & meer
Frouwkje Risselada

Nijbuorren 17
8584 VM Hemelum

Tel. 0514-602000
info@kickerkindermode.nl
www.kickerkindermode.nl