fbpx
Qonvert

Contactgegevens:

Qonvert

Contactpersoon: Hans Keeren
Adres: Dr Eijkmanstraat 24
1181 WH – Amstelveen

Mobilenummer: 06 – 14 37 0277

E-mailadres: hkeeren@qonvert.com
Website: www.qonvert.com

Over mij:

Qonvert is het bedrijf van Hans Keeren. Hans Keeren is SEO expert en SEO trainer. Hij geeft SEO diensten aan grote internationale bedrijven, MKB ondernemingen, webshops en internetbedrijven. Tot zijn portfolio behoren bedrijven als Q-music, Becam, Postkrediet en Van der Valk. Maar ook kleine bedrijven zoals loodgieters, gevelreinigers, kinderfeestjes en webshops behoren tot zijn klantenkring.

Zijn SEO-werk bestaat o.a. uit het vinden van de juiste zoekwoorden voor zijn klanten, concurrentie-analyses, technische SEO, Linkbuilding en SEO schrijven. Het vinden van de juiste zoekwoorden is het begin van goed SEO-werk. Samen met SEO-schrijven kun je daarmee in betrekkelijk korte tijd veel meer websitebezoekers en klanten binnenhalen voor bedrijven. In sommige gevallen zelfs wel meer dan 100%. De stijgingen die hierbij worden gerealiseerd zijn voor veel ondernemers verrassend en een mogelijkheid om te groeien en een beter bestaan op te bouwen.

Technische SEO komt wat minder vaak voor en speelt niet zo bij kleine bedrijven. Vaak zijn het webshops of grote internationale site die hiermee te maken hebben. Linkbuilding is een onderdeel van SEO dat vooral nodig is als je de concurrentie wilt verslaan voor de hoge posities in Google.

Regelmatig geeft Hans Keeren SEO trainingen om mensen te leren SEO-schrijven.

Klanten kiezen voor Qonvert omdat ze een bedrijf zoeken die ook echt hoog kan scoren in Google. Geen praatjes verkoopt maar ook echt levert. De topposities die Qonvert op zijn portfolio heeft staan alsmede de stijgingen in websitebezoekers zijn hier getuige van. Hans Keeren heeft o.a. op de volgende zoekwoorden in Google topposities behaald: Loodgieter Amsterdam, Lamelparket, Persoonlijke lening, Skills Management Software, Lasergamen Alkmaar, Dakdekker Amsterdam, AVG Advies en nog veel meer.

29 februari 2020