fbpx

VTM Accountants

VTM Accountants

Locatie:

Over ons:

De geschiedenis van VTM Accountants gaat terug tot 1997. Toen op een zolder, boven de garage van één van de vennoten, de basis werd gelegd voor ons kantoor. Al snel was de zolder te klein en verhuisden we naar de Westereems in Sneek. Door gestage groei van klantenkring en personeel betrokken we in 2009 ons huidige kantoorpand aan de Oosterom. Nog steeds in de waterpoortstad. En hier blijven we, als het aan ons ligt, nog heel lang gevestigd. Want met vijf mooie specialismen en zo’n dertig gemotiveerde medewerkers, zijn we klaar voor de toekomst. En de uwe.

Vanaf 2011 zijn wij tevens gevestigd in Balk, aan de Hoekstee 1. Op maandag en donderdag zijn wij daar aanwezig. Daarnaast komen wij graag op afspraak op een ander moment naar Balk wanneer het u uitkomt.

Waarom VTM Accountants:

Dat veel klanten ons trouw blijven, is niet toevallig. We worden gewaardeerd en daar zijn we erg blij mee. Toch doen we voor ons gevoel ‘gewoon ons werk’. Dat begint met het leveren van kwaliteit, tegen een tarief dat reëel is. Daarnaast eisen we van onszelf op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in het vak. Om zo inventief te blijven en u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ook gewaardeerd wordt onze betrokken werkhouding. Wij gaan voor een duurzame samenwerking op basis van respect, wederzijds vertrouwen en een persoonlijke benadering. Bij ons geen dure woorden of wisselend aanspreekpunt, maar begrijpelijke taal en een vast contactpersoon die uw situatie kent.

En als u het goed vindt, spreken we elkaar ‘gewoon’ aan met de voornaam. Graag tot ziens!

Contactgegevens:

Visser Toornstra van der Meulen Accountants
Jan van der Meulen
Oosterom 11 – 8602 DE Sneek
Tel: 0515-431050
E-mail: info@vtmaccountants.nl

Postadres:
Postbus 2007 – 8600 CA Sneek

20 december 2015
X