fbpx

Zeilschool de Morra

Zeilschool de Morra

Locatie:

Over ons:

De Morra is een CWO-gecertificeerde zeilschool in Hemelum, Friesland. Bij ons geniet kinderen van een heerlijke zeilvakantie én leren ze zeilen onder begeleiding van ervaren zeil,- en/of surf-instructeurs. Samen met de kinderen zorgen wij voor een super gave week op en rondom het water. Natuurlijk is het leren zeilen de rode draad in de vakantie op de zeilschool, maar daarnaast moet het ook een super te gekke vakantieweek worden!

Wij zijn een familiebedrijf met enthousiaste medewerkers en met z’n allen zorgen we er voor dat de kinderen bij ons echt vakantie kunt vieren! We hebben onze eigen technische dienst, onze eigen schoonmakers, en een eigen kok!

De Zeilschool is gelegen aan het meer De Morra met alle ruimte om te (leren) zeilen. Een ideale omgeving omdat het een ondiep meer is, dus wanneer je een keertje omslaat “loop” je zo weer naar je boot! Ook zijn er geen grote boten die het zeilen lastig maken!

Ook bij de Morra

Bij de Zeilfabriek houden wij van uitdaging! Organiseren wij bedrijfsevenementen op en rond het water, weten wij alles van sportieve teambuilding activiteiten, ontspannen familieweekenden en huwelijksfeesten! Al vele bedrijven, groepen of families gingen u voor.

  • Bedrijfsevenementen
  • Familieweekenden
  • Huwelijksfeesten
  • Catering
  • Verhuur zeilboten

Contactgegevens:

Zeilschool de Morra
Remco van Hettema
Buorren 31 – 8584 VC Hemelum
Tel: 0514-581666
E-mail: remco@morra.nl

11 november 2015