Businessclub Gaasterland e.o viert eerste 25 jaar van haar bestaan

Businessclub Gaasterland e.o viert eerste 25 jaar van haar bestaan

Businessclub Gaasterland e.o. bestaat 25 jaar. De afkorting ‘e.o.’ staat voor ‘en omstreken’. Het is een ondernemersclub, binnen de driehoek ‘Woudsend, Makkum tot aan Lemmer’.

Jubileumprogramma
Tijdens de jubileumviering staat een reeks bijeenkomsten op stapel, met als rode draad de link tussen verleden, heden en toekomst. De serie start met de Jubileum History Tour op 24 juni. Leden en genodigden maken een trektocht langs kenmerkende locaties voor de club in het gebied. Daar worden verhalen over het ontstaan en het reilen en zeilen van de businessclub in de loop der jaren opgehaald en beleefd. Start en finish zijn bij hotel Jans, de bakermat van de club. De vervoermiddelen tijdens deze trip zijn solexen, boten en bussen. Leveranciers zijn leden van de club.

In september volgt een tour met het thema ‘heden en toekomst’. In oktober is er een bijeenkomst over samenwerking ten behoeve van het Gaasterland, als werk- en leefgebied. Het jubileumjaar wordt afgesloten tijdens het traditionele jaardiner in december.