Over Ondernemers Netwerk Gaasterland

Wie zijn we

Ondernemersnetwerk Gaasterland en omstreken is in 1990 als Businessclub Gaasterland e.o. begonnen. Nu ruim 25 jaar later is het een bruisend en groeiend netwerk van ondernemers. ‘Openheid’ is een belangrijk kenmerk. Onze leden komen uit Gaasterland en (wijde) omtrek. De open netwerkstructuur heeft ook een positieve invloed op de ontwikkeling van de regio en samenwerking met partijen en instanties binnen en buiten het gebied. Actuele contacten zijn:
• Lokale ondernemersverenigingen binnen Gaasterland e.o.
• Gemeente De Fryske Marren,
• Vereniging van Bedrijven Lemsterland (VvBL) als vertegenwoordiging van Lemmer e.o. ;
• Ondernemersvereniging Skarsterlân (OVS), als vertegenwoordiging van Joure e.o.
• Businessclub Nijefurd uit onze buurgemeente Sùdwest Fryslân.

Waarom lid?

Onze leden zijn om vele redenen lid bij ons ondernemersnetwerk. Gemene delers zijn: gezellige sfeer, zakendoen, kennisdeling en regio-ontwikkeling. Tweerichtingsverkeer is een belangrijke rode draad. Dit onder het motto: “Wat kan het ondernemersnetwerk voor u betekenen en wat kunt ú voor het ondernemersnetwerk en de regio betekenen.”

 

Hoe waarde toevoegen?

Alles begint met het kennen van elkaar en het kennen de regio. Jaarlijks organiseren wij circa acht evenementen. Deze verschillen van onderwerp en aard, maar ook van locatie, bijvoorbeeld Sloten, Stavoren, Balk, Rijs, Oudemirdum, Koudum, Wijckel, Bakhuizen, et cetera. Soms zijn we ‘onder ons’. Andere keren zijn ook geïnteresseerden ‘van buiten’ aanwezig. Nu en dan leveren deze een specifieke bijdrage. Een ander keer zijn wij te gast bij andere organisaties. Altijd spelen de woorden ‘ontmoeten’, ‘verbinden’, ‘vernieuwen’, ‘samenwerken’ en ‘ondersteunen’ een belangrijke rol.

 

Met elkaar

Daarnaast werken wij binnen de wijde regio steeds meer met werkgroepen. De deelnemers bundelen hierin hun talenten en/of beroepskennis. Juist ook in die werkgroepen komt de gezelligheid, het zakendoen en de kennisdeling goed uit de verf. De werkgroepen zorgen voor resultaten, waar ons ondernemersnetwerk als totaal baat bij heeft.

 

Van harte welkom

Ondernemers uit elke sector, elke bedrijfsgrootte en van elke leeftijd zijn van harte welkom om lid te worden. Bent u nog geen lid en wilt u eens de sfeer eens proeven? Dat kan! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en/of bezoek (vrijblijvend) een bijeenkomst van het netwerk. Onze visie is: “Blijf lid bij de ondernemersvereniging in de eigen kern, maar sluit u ook aan bij het Ondernemersnetwerk Gaasterland e.o.” Voor meer informatie (of vragen) kunt u contact opnemen via ons mailadres: info@ondernemersnetwerkgaasterland.nl.

Bestuur Ondernemersnetwerk Gaasterland en omstreken

Algemene Voorwaarden……