vacature Technical Editor bij Geomares

vacature Technical Editor bij Geomares

Beste allemaal,

Graag vraag ik jullie medewerking bij de zoektocht naar een nieuwe Technical Editor voor GIM en Hydro, zie vacature: http://www.nationalevacaturebank.nl/vacature/7533989/Technical+Editor/0 . Een nieuwe technische redacteur op kantoor moet voorzien in technische kennis in-huis om zo de koers van GIM International en Hydro International te bewaken, druk van de externe redacties te halen en mede te zorgen voor extra nieuwe content. Vanzelfsprekend bezoekt de Technical Editor conferenties in het vakgebied om kennis op peil te houden en artikelen binnen te halen. We zijn nadrukkelijk op zoek naar een redacteur die een technische achtergrond heeft, ook als dat niet direct geodesie of hydrografie is, hoeft dat geen bezwaar te zijn.

Hebben jullie iemand in jullie netwerk, attendeer dan hem of haar gerust op deze vacature.

Alvast dank voor jullie hulp,

 

 

Best regards,

 

Durk Haarsma

Publishing Director

 

 

Email: durk.haarsma@geomares.nl

Tel: +31 514 56 18 54 / +31 6 13 20 47 41 Skype: durk.geomares LinkedIn: Durk Haarsma