Bedrijfsbezoek bij de Nieuwe Melkfabriek en Watersportcentrum De Fluessen

Bedrijfsbezoek bij de Nieuwe Melkfabriek en Watersportcentrum De Fluessen

Twee bedrijven en toch een eenheid

Wat kregen we bij het bedrijfsbezoek van donderdag 29 september een prachtig en openhartig inkijkje in wat er komt kijken als je begint aan een onderneming – twee ondernemingen – als deze. Ondernemingen in letterlijke en in figuurlijke zin, want je komt van buiten Friesland en begint in een heel groot pand met achterstallig onderhoud in een klein dorp! De Nieuwe Melkfabriek en Watersportcentrum De Fluessen,een twee-eenheid, zo werd wel duidelijk uit de presentatie van Sandra Duisterhoff en Mary Roebers-Pols. De beide vrouwen deden dan wel op een speelse wijze de heldere presentatie, maar daaruit werd ook duidelijk dat de mannen, Otto Duisterhoff en Willem Jan Pols, zeker hun mannetje staan.