Kick off 2023

Donderdag 16 februari was de aftrap van het nieuwe jaar samen met de WHI Balk en bedrijventerrein Eigen Haard/De Stikke.
Voor de kick-off waren we dit jaar te gast bij voetbalvereniging Balk. Hier gingen we samen met VV Balk, DBS en KC Harich in gesprek over de mogelijkheden voor sponsoring van plaatselijke clubs en hoe sponsorovereenkomsten beter benut kunnen worden door bedrijven. Sommigen beschouwen hun sponsoring als een liefdadigheids bijdrage en anderen als een vorm van reclame. Hoe dan ook, het is een wederzijdse relatie, die zowel voor de sponsor als voor het team lonend kan zijn.

Uiteraard namen we ook een kijkje in de catacomben van VV Balk.

Na de pauze was het woord aan Richard Nijholt van Bentacera, één van de grootste accountancy- en advieskantoren van Noord-Nederland, over adviseren en Inspireren! Dat is de kracht van Bentacera. Kracht die zijn oorsprong vindt in lef én ondernemen. Tijdens de kick-off heeft Richard ons meegenomen in de laatste ontwikkelingen op hun werkgebied.

Kortom, een avond met een afwisselend programma.

 

foto’s: Marco Keyzer