Straal & Coating Bakhuizen B.V.

Straal & Coating Bakhuizen B.V.

Locatie:

Over ons:

Het Bakhuizen-effect: een complete ‘make over’ die de tijd en de elementen lang zal trotseren. Verfraaien en verduurzamen, dat is onze dagelijkse praktijk. We krijgen onbewerkte staalconstruties, machine-onderdelen, verweerde boten aangeleverd. Korte of langere tijd later leveren we een product af dat een grote gedaantewisseling heeft ondergaan.

Kort gezegd;

  • van grof naar glad
  • van dof naar glanzend
  • van aangetast naar egaal gekleurd
  • van kwetsbaar naar duurzaam geconditioneerd

Staalconstructies, machine-onderdelen, complete boten krijgen in onze werkplaatsen hun definitieve kleur en uiterlijk. Verweerde oppervlakken worden weer als nieuw.

Waarom Straal- en Coatingsbedrijf Bakhuizen?

Door onze behandeling krijgen de elementen minder vat op het metaal, terwijl dat ook minder gevoelig wordt voor het verzamelen van stof en vuil en gemakkelijker te onderhouden is.

De (vaak roestige) metaal- of staalconstructies die onze fabriek binnenkomen, verlaten ons pand als professioneel afgewerkte onderdelen die zondermeer klaar zijn om deel te gaan uitmaken van een representatief gebouw, een schip, machine of installatie.

Keer op keer vindt er een ware metamorfose plaats: onder onze handen verdwijnen roest en groezeligheid om plaats te maken voor een degelijke beschermingslaag met een aflakkleur naar keuze.

Contactgegevens:

Straal & Coating Bakhuizen B.V.
Gerard Boltjes
De Burde 17 – 8574 TG Bakhuizen

Tel: 0514-581770
E-mail: info@straalencoatingsbedrijf.nl

website: straalencoatingsbedrijf.nl

8 november 2015