Uitnodiging: Personeelsbeleid 3.0

Uitnodiging: Personeelsbeleid 3.0
Goede voornemens hebben we allemaal, maar slechts vier procent van die voornemens wordt daadwerkelijk gerealiseerd. Een aantal van deze voornemens hebben ongetwijfeld betrekking op uw bedrijf en uw personeel. MKB-Noord en UWV Noord-Nederland willen u graag stimuleren uw ambities binnen uw bedrijf ook daadwerkelijk uit te voeren.

Daarom organiseert MKB-Noord in samenwerking met UWV een bijeenkomst met als onderwerp ‘Personeelsbeleid 3.0’. Wij willen u van harte uitnodigen voor deze bijeenkomst op 27 oktober 2015 in de Melkfabriek in Bunne.

 

Tijdens deze bijeenkomst geven we concrete tips en technieken om uw ambities en goede voornemens op dit gebied daadwerkelijk te realiseren en maken we een praktische vertaalslag naar het bedrijfsleven. Dat doen we samen met Mario Bierkens van Intenza Consulting Group B.V. Hij adviseert en begeleidt ondernemers en bedrijven bij het realiseren van topprestaties en geeft deze middag quick wins die u à la minute en zonder hoge investeringen kunt toepassen binnen uw eigen bedrijf.

 

Ook gaan we tijdens deze bijeenkomst in gesprek werkgevers over hun ervaringen op het gebied van personeelsbeleid. O.a Arjan Zijlema van Vleesbedrijf Huls BV en Guido Rink van Study Store vertellen over het flexibel inzetten van personeel, strategische personeelsplanning en hoe zij vijftigplussers bij hun werkzaamheden betrekken.

Theatergroep MiER  zorgt, tussen de gesprekken door, met cabaret voor de luchtige onderbrekingen. Na het inhoudelijke programma is er ruim de gelegenheid om met de sprekers en andere gasten na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma Ontvangst vanaf 15.30 uur met koffie en wat lekkers 16:00 uur Opening door Gerard Kremer, voorzitter MKB-Noord Presentatie Mario Bierkens Tafelgesprek met drie werkgevers 17:15 uur Afsluiting door Betsie Gerrits, programmamanager project 50PlusWerkt bij UWV, i.s.m. Theatergroep MiER

17.25 uur Start netwerkborrel

Aanmelden Klik HIER voor uw aanmelding voor deze bijeenkomst. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van MKB-Noord en relaties van UWV. Bent u geen lid van MKB-Noord of heeft u niet de uitnodiging via het UWV ontvangen, dan betaalt u 40 euro. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging met een routebeschrijving.
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd i.s.m. kennispartner:
CONTACTGEGEVENS MKB-Nederland Noord Leonard Springerlaan 31 (4e verdieping) 9727 KB Groningen Telefoon: 050-534 38 44 Twitter: @mkbnlnoord