Stadstour door Sloten & Restaurant de Zeven Wouden

Stadstour door Sloten & Restaurant de Zeven Wouden

SLOTEN – Op 26 mei maken de leden van het Ondernemersnetwerk Gaasterland e.o. een tour door het schilderachtige Sloten, georganiseerd door plaatselijke ondernemers.

De tour start bij Museum Stedhûs Sleat. Bavo Galama is hier voorzitter van het bestuur. In zijn presentatie schetst hij de visie en multiculturele mogelijkheden van deze mooie locatie.

Daaropvolgend brengt een deel van het ONG-gezelschap een bezoek aan de prominent aanwezige veevoederfabriek van Trouw Nutrition Benelux in Sloten. Het uitzicht vanaf het dak over de wijde omgeving is hier letterlijk het hoogtepunt.

Een andere groep krijgt een mini-proeverij van de ambachtelijke Kleine Beer Brouwerij uit Lemmer. Bernd Beersma deelt hierbij enthousiast zijn liefde voor het vak van bierbrouwer.

Iedereen komt weer bij elkaar voor de stadswandeling onder leiding van Theo Vis van Theo’s Yachtservice in Sloten. Onderweg is er nog even tijd voor een Sloter Slokje bij de Mallemok. Daarna blijft het nog lang gezellig bij Restaurant de Zeven Wouden van Boudewijn Kars. Hij verzorgde overigens tot volle tevredenheid de catering van de hele bijeenkomst.

Foto’s van deze tour: Nelly Lieuwens