fbpx

Algemene ledenvergadering en presentatie over de Mallemok en het Sloter skûtsje

Algemene ledenvergadering en presentatie over de Mallemok en het Sloter skûtsje

Presentatie over het skûtsje van Sloten en een toelichting van Martrude en Bjørn van de Mallemok over de instap in een lopend horecabedrijf. Voorafgaand aan de presentaties vond de Algemene Ledenvergadering plaats.

Donderdag 16 maart vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. De opkomst was helaas niet geweldig, wat ook jammer was voor onze gastvrouw en gastheer Martrude en Bjørn van de Mallemok. Welke een inspirend verhaal hadden te vertellen over de instap in een lopend horecabedrijf enkele jaren geleden. Hoe zij dit hebben aangepakt en waar ze nu staan.

Daarnaast kregen we deze avond in Brasserie de Mallemok een presentatie over het skûtsje ‘De Goede Verwachting’, dat meedoet in de A-klasse van de IFKS. Maaike Wever heeft samen met Walter de Vries, schipper van De Goede Verwachting een toelichting gegeven over het reilen en zeilen van het skûtsje van Sloten

X