fbpx

Bezoek Abe Lenstra Stadion Heerenveen

Bezoek Abe Lenstra Stadion Heerenveen

Op donderdag 18 april hadden we alweer het 4e evenement van dit jaar! Dit keer in de vorm van een bijzonder bedrijfsbezoek. Ondernemersnetwerk Gaasterland e.o. ging namelijk op bezoek bij SC Heerenveen! Een club die altijd veel mensen aan zich heeft weten te binden. Hoeveel er ook verandert, een paar elementen veranderen bij SC Heerenveen nooit: de saamhorigheid, de trots en passende eigenzinnigheid zijn het fundament onder het Friese voetbal bolwerk. Daarnaast blijft SC Heerenveen toegankelijk, transparant en van ons allemaal

Het ontvangst was op de 3de etage met een fantastisch uitzicht op het veld. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie en/of thee werden we welkom geheten door Hylke van der Veen, commercieel directeur van SC Heerenveen. Na zijn presentatie over het verleden, heden, maar vooral ook over de toekomst van SC Heerenveen kregen we een rondleiding door het stadion door 2 van de onmisbare vrijwilligers die deze club rijk is.

Na de rondleiding door de spelerstunnel, langs het veld (betreden was helaas niet toegestaan!), de perskamer, de pronkkeamer en het spelershome werden we ontvangen in de skybox van hoofdsponsor GroenLeven waar we een presentatie kregen over het bedrijf. Tevens werd er een quiz georganiseerd. Degene die alle vragen goed had, maakte kans op 2 plaatsen in de skybox van GroenLeven bij de eerstvolgende wedstrijd.

Uiteraard werd deze prachtige, maar zeker ook informatieve middag afgesloten met een heerlijk buffet.

 

Foto’s gemaakt door Sonja Hylkema