Aannemersbedrijf J.B. Konst

Aannemersbedrijf J.B. Konst

Locatie:

Over ons:

Aannemersbedrijf J.B.Konst is opgericht in 1912 en steeds overgegaan van vader op zoon. Sinds 1973 staat de derde generatie aan het roer: Joop Konst. Het bedrijf is gevestigd in Bakhuizen in de Zuidwesthoek van Friesland.

Een bedrijf in deze omgeving moet veelzijdig zijn. Het werk moet altijd op maat gebeuren en daarmee wordt een van de kwaliteiten van Aannemersbedrijf J.B. Konst al verraden, namenlijk flexibiliteit.

Samen met de kwaliteit die het bedrijf van huis uit heeft, de hoge arbeidsmoraal van het personeel en het persoonlijk contact met de opdrachtgever maken dat Konst hoog staat aangeschreven.

Veelzijdigheid is een kenmerk. Dat blijkt wel uit de verscheidenheid aan opdrachten in de woningbouw. Tevens is men actief in de utiliteitsbouw. In de regio Zuidwest-Friesland heeft Konst vele scholen, kantoren en bedrijfsgebouwen gebouwd en/of gerenoveerd. Onderhoud is een discipline die men ook tot in de puntjes beheerst. En altijd wordt het werk op degelijke en traditionele wijze uitgevoerd. Aannemersbedrijf Konst heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd. In kwaliteit en slagvaardigheid.

Contactgegevens:

Aannemersbedrijf J.B. Konst
Joop Konst
Rijsterdijk 22 – Bakhuizen

Tel: 0514-581529

E-mail: info@jbkonst.nl
Website: www.jbkonst.nl

13 november 2015