AppliedVisions

Locatie:

Over ons:

Je wil je bedrijf verder ontwikkelen of de markt bestormen met een nieuw product, maar je weet niet hoe. Of misschien heb je wel moeite om je mensen mee te krijgen in je visie of zie je projecten fout lopen, omdat de omgeving sneller verandert dan het projectteam kan schakelen. Of je bedrijf heeft last van afdelingen die maar matig presteren, omdat er veel intern gedoe is tussen mensen en de veranderingen die je wil doorvoeren.
Eigenlijk heb je behoefte aan ondersteuning, maar je wil niet de controle kwijt. Wij weten uit ervaring dat de praktijk vaak weerbarstig is. Je hebt een visie over waar je met je bedrijf heen wil, maar het lukt niet die te implementeren.
Wij kunnen daarbij helpen. Met kennis, ervaring en originele ideeën, en met een grote passie voor mensen én resultaat: twee factoren die wat ons betreft hand in hand gaan. Daarbij blijf je kapitein op je eigen schip. Jij bepaalt de koers, wij helpen je die koers vast te houden en de reis tot een goed einde te brengen.

Vanuit Harich doen we dat met een landelijk bereik.

In onze ervaring speelt de mens een allesbepalende rol in het succes van een bedrijf. Daarom bieden wij niet alleen begeleiding bij bedrijfsontwikkeling aan, maar kunnen we onder het label ‘bewust krachtig’ ook helpen bij persoonlijke (professionele) ontwikkeling.

Waarom AppliedVisions?

Hulp nodig bij het verder ontwikkelen van je bedrijf en/of jezelf of je mensen? Wij bieden:

  • Management Coaching
  • Innovatie-workshops
  • Interim management
  • Projectleiding
  • Begeleiding bij professionele ontwikkeling
  • Hulp bij persoonlijke ontwikkeling
  • Loopbaancoaching

Onze dienstverlening wordt daarbij in hoge mate op maat gesneden naar wat op dat moment bij het bedrijf of de persoon past. Klanten kiezen voor AppliedVisions omdat onze mensen originele ideeën en een scherpe geest combineren met het vermogen om goed te luisteren en de daadkracht om op een nuchtere en praktijkgerichte manier resultaten neer te zetten.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kijk voor de mogelijkheden op AppliedVisions.nl of neem contact op met Anton de Gier op 06-19987645.

 

Contactgegevens:

AppliedVisions
contactpersoon: Anton de Gier

Keamerlanswei 4
8571 MZ HARICH
0514-531494
06-19987645

info@appliedvisions.nl
www.appliedvisions.nl