Huisman bemiddeling in vastgoed

Huisman bemiddeling in vastgoed

Contactgegevens:

Huisman bemiddeling in vastgoed

Contactpersoon: Jasper Huisman

Eigen Haard 23
8561 EX Balk

Tel: 06 487 30 833

E-mailadres: info@huismanvastgoedbemiddeling.nl

Over mij:

We reden naar het huis wat we wilden bezichtigen. Spannend, misschien werd dit wel ons thuis. Het huis waar onze kleine haar eerste stapjes zet. Waar we gezellig met vrienden gaan barbecueën en waar ik ook een eigen kamer heb, om mijn creatieve ideeën uit te werken. We hadden de makelaar telefonisch kort gesproken, puur om de afspraak te maken. We wisten dus nog niets meer, dan wat er in de advertentie stond.

De makelaar stapte net voor ons het huis binnen met de brochure in z’n hand. Hij gaf ons een rondleiding. Nu konden we het eindelijk in het echt bekijken. Wat mij opviel was dat de makelaar precies vertelde wat er in de advertentie stond en verder weinig toevoegde. Jammer, ik had toch gehoopt op iets meer hulp in dit proces. We gingen natuurlijk wel het grootste bedrag ooit uitgeven. En de feiten wisten we natuurlijk al. Dit huis werd het niet, gelukkig vonden we kort daarna ons droomhuis. Toen ik besloot mijn bedrijf op te zetten “Huisman bemiddeling in vastgoed”, was het eerste wat ik tegen mijn vrouw zei: ‘ik wil het veel persoonlijker aanpakken en mijn klanten echt goed helpen’.

Ik ben Jasper Huisman en help jou graag aan een droomwoning of het verkopen van je huidige woning.

Producten & Diensten:

Ik vond het best spannend toen ik voor het eerst een huis kocht. Een huis geeft een bepaald gevoel. Je moet meteen een gevoel van thuiskomen ervaren. Maar waarom hebben we het dan alleen maar over feiten? Ik ga m’n best doen om het thuisgevoel zo goed mogelijk over te brengen en neem je alles uit handen. Tijdens dit verkoopproces zal ik je transparant blijven informeren, zodat je goed op de hoogte blijft van de verschillende stappen. En we zullen alle moderne tools in zetten om jouw huis aan de juiste nieuwe bewoner te verkopen.

 

10 oktober 2021