Gjin Drokte Party service

Gjin Drokte Party service

Contactgegevens:

Gjin Drokte Party service

Contactpersoon: Erik Mennega
Straat en postcode: Lytse side 9, 8561 AX Balk

Telefoonnummer: 0683713748
Email: Info@gjindrokte.nl
Website: www.gjindrokte.nl

 

Over ons:

Bij Gjin Drokte bent u op het juiste adres voor party verhuur en het uit handen geven van de totale organisatie van uw feest. We denken graag met u mee, bij ons is niets te gek en met onze ervaring hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons motto luidt dan ook: ‘Gjin Drokte’ wij regelen het voor u!

Gjin Drokte is een jong evenementen bedrijf dat is ontstaan uit liefde voor evenementen. Al jaren bouwen en organiseren we festivals en evenementen door heel het land. Met Gjin Drokte organiseren/faciliteren we nu ook evenementen in het Noorden van het land. Van bruiloften, borrels en barbecues tot grote bedrijfsfeesten. Niks is ons te gek! We hebben zelf een groot assortiment aan evenementen materialen beschikbaar voor de verhuur.

Producten & Diensten:

Wij verhuren alles wat u maar nodig heeft voor een geslaagd feest. In ons assortiment hebben we verschillende soorten en maten tenten. Deze zijn uitermate geschikt voor een bruiloft, bedrijfsfeest of andere speciale gelegenheden.

De volledige invulling zoals koelkasten, een bar en verlichting hebben wij uiteraard ook in ons assortiment. Hierdoor huurt u alles onder 1 dak, zodat u er zo weinig mogelijk drukte van heeft.
Klanten kiezen voor ons door het persoonlijke contact. Wij zijn open en eerlijk en we denken altijd met de klant mee voor een onvergetelijk feest.

 

 

 

 

 

6 december 2021