Zeilschool ‘De Ulepanne’

Zeilschool ‘De Ulepanne’

Contactgegevens:

De Ulepanne

Contactpersonen:
Peter Keus, Itie Galema en Hans Keegstra

Tsjamkedykje 1
8561 HA  Balk

Telefoonnummer: 0514 602982
Email : info@ulepanne.nl
Website: www.ulepanne.nl

 

Locatie:

Aan de rand van Balk, vlakbij het Slotermeer en in de buurt van de bossen van Gaasterland. Balk heeft een centrumfunctie met winkels, restaurants en terrasjes in de setting van een watersportplaats. Onze boten liggen voor de deur in de Luts. Die gaat dwars door de bossen en door Balk en komt uit in het Slotermeer. Dat ligt vanuit de Ulepanne bijna aan je voeten en geeft toegang tot het hele Friese merengebied. Een geweldige locatie om te zeilen, kanoën, suppen, fietsen en te wandelen.

Over ons:

Geïnspireerd door de zeilsport en het onderwijs stelden wij ons aanbod samen. We werken met vier mensen aan programma’s, accommodaties boten, maaltijden, marketing en terrein. We genieten van de vrijheid en van de korte overleglijnen. Wij kunnen alles dat grotere organisaties bieden, maar dan informeel, ontspannen en persoonlijk

Diensten
Wij bieden onze boten, accommodaties, catering en overige services aan als arrangement. Van volledig verzorgd – inclusief speciaal op maat gemaakte inschrijfpagina’s voor jouw activiteit – tot alles zelf doen. Van een aanbod op basis van particuliere inschrijving tot programma’s voor bestaande groepen. Onze boten en accommodaties zijn ook las te huur.

Leer zeilen bij de Ulepanne
Wij keken naar hoe kinderen leren en vertaalden dat naar de programma’s voor alle leeftijden. De nadruk ligt op spelen en uitproberen.

De vrijheid die nodig is voor dit leerproces, zit in onze organisatie. En dat maakt leren zeilen tot de ultieme vakantiebesteding. Je bent er even helemaal uit.

Wij werken met volwassenen, gezinnen en jeugd, met bestaande groepen (scholen, bedrijven, families en verenigingen) of met mensen die zich individueel opgeven.

Zoek contact met de Ulepanne wanneer je aan vakanties, werkweken, studie, conferentie of zakelijke bijeenkomsten, familie uitstapjes of clubactiviteiten denkt.

Vind de ruimte in Friesland
Met vier groepsaccommodaties, een grote vloot boten, uitzicht over de weilanden en het water in Friesland, bieden wij je de ruimte.

Schrijf individueel in op onze zeilvakanties. Voor iedere leeftijdsgroep maken we eigen arrangementen vanuit een eigen accommodatie.

Voel je thuis in goed gezelschap
Jonge zeilers weten dat het verreweg het leukste is om samen met anderen te leren zeilen. Je vaart de boot met elkaar en in manoeuvres werk je samen als een team.

Ook de arrangementen voor volwassenen organiseren we als een groepsvakantie  waar je privé op inschrijft. Als je dat wilt kun je ook een privéboot reserveren. Want het is uiteindelijk wel jouw vakantie!

2 januari 2023