Sonja Hylkema Communicatiesupport

Sonja Hylkema Communicatiesupport

Beste ondernemers,

 

Mijn naam is  Sonja Hylkema – van der Goot en samen met mijn man Erwin, zoon Sander en dochter Erja woon ik in Nijemirdum.

 

Na ruim 15 jaar te hebben gewerkt bij Okkinga Communicatie, een full service reclamebureau uit Bolsward, als accountcoördinator, ben ik in 2017 voor mezelf begonnen als zelfstandige communicatiespecialist. Ik ben onder andere in te zetten als uw communicatieafdeling onderbezet is of als u zelf geen tijd hebt om u bezig te houden met de (online) communicatie van uw bedrijf.

Ik ben snel thuis in een nieuwe omgeving en dankzij mijn ruim 20 jaar ervaring in de communicatie snap ik maar al te goed wat er moet gebeuren. U kunt mij bijvoorbeeld inschakelen voor het opstellen van communicatieplannen, het onderhouden van de social media kanalen, het aanvragen van offertes of de begeleiding van projecten zoals reclamecampagnes of een nieuwe website, van design tot realisatie.

 

Een andere expertise die ik kan aanbieden is (bedrijfs)fotografie. Goede foto’s maken in één oogopslag duidelijk waar uw bedrijf voor staat. U kunt hierbij denken aan foto’s van uw product of dienst, de sfeer van uw bedrijf of bedrijfsprocessen, maar ook aan zakelijke portretten.

 

In veel gevallen is een nieuwe website de aanleiding voor een bedrijfsreportage. Maar u kunt een reportage ook gebruiken voor het opbouwen van een eigen beeldbank met foto’s die u ook voor andere communicatiemiddelen kunt gebruiken.

 

Bij het Ondernemersnetwerk Gaasterland eo maak ik sinds een aantal jaar deel uit van de communicatiewerkgroep. Daarnaast maak ik samen met nog een aantal enthousiaste fotografen foto’s van de diverse netwerkbijeenkomsten.

 

Kortom: mocht u vragen hebben over de communicatie van uw bedrijf of bent u op zoek naar een (bedrijfs)fotograaf, neem dan vrijblijvend contact met mij op via info@sonjahylkema.nl. Of we zien/spreken elkaar bij een volgende bijeenkomst.

 

Hartelijke groet,

Sonja Hylkema Communicatiesupport I Fotografie

Text on the button

Contactgegevens:

Sonja Hylkema Communicatiesupport I Fotografie

Heaburgen 36A

8566 HJ Nijemirdum

 

06 11250403

info@sonjahylkema.nl
www.sonjahylkema.nl