Kunst aan de Ee

Kunst aan de Ee

Manifestatie Kunst aan de Ee, van 17 tot en met 26 juni. Dat staat voor 10 dagen – 100 kunstenaars en 1000 kunstwerken. Galerie IRIS > Anders Mooi in Woudsend organiseert deze mega-expositie met medewerking van vele bedrijven en vrijwilligers in het dorp. De tentoonstelling is in voormalige gebouw van Woudsend Verzekeringen en telt in totaal 3.700 m2 professionele kunst. Keramiek, schilderijen, glas, hout, fotografie, kalligrafie, brons en nog veel meer.

Met dit bijzondere project in Woudsend is kunst een ware onderneming, zoals ondernemen ook een kunst is. Veel raakvlakken dus en daarom interessant om bij te wonen!

Op dinsdag 21 juni zijn de leden en hun partners van het Ondernemersnetwerk Gaasterland eo van harte uitgenodigd op de ondernemersavond tijdens deze manifestatie in Woudsend. Kijk bij Agenda voor het hele programma.