fbpx

Bedrijfsbezoek Paques BioBizz hubb

Bedrijfsbezoek Paques BioBizz hubb

Op donderdagmiddag 28 april waren de leden van het ondernemersnetwerk te gast bij Paques BioBizz hub: van concept tot business. Die middag kregen de leden uitleg over het idee achter BioBizz hub.

Binnen de BioBizz-hub creëert Paques een omgeving voor kleine bedrijven om hun innovaties te testen en te valideren. Hierdoor kunnen deze start-ups opschalen en nieuwe technologie op de markt brengen. Naast een kantoorruimte in een inspirerende hub gecombineerd met lab- en testfaciliteiten en een locatie voor de realisatie van de eerste demo/producten van de start-ups, biedt de BioBizz hub een breed scala aan diensten onder meer op het gebied van engineering, sales en bedrijfsondersteuning. De BioBizz hub is onderdeel van het Watercampus ecosysteem. Meer weten? check Website BioBizz hub

De catering werd verzorgd door De Zeven Wouden in Sloten.

foto’s: Marco Keyzer