Coronaproof bijeenkomst in de Treemter 2020

Coronaproof bijeenkomst in de Treemter 2020

Sinds de Lock Down van 15 maart 2020 ondervinden veel ondernemers en zzp’ers hier de gevolgen van. Omzetten die fors teruglopen, klanten en opdrachtgevers zijn terughoudend met het verstrekken van orders en opdrachten. Wij zijn ons er terdege van bewust dat dit voor veel ondernemers en zzp’ers niet makkelijk zal zijn vanwege aanhouden Corona regels. Dit evenement stond daarom geheel in teken om jouw bedrijf een boost te geven.

Op deze avond hadden wij 2 gastsprekers uitgenodigd die een presentatie gaven waar jij als ondernemer of zzp’er enorm veel aan zult hebben.
Als eerste gastspreker heeft Ong lid Hans Keeren een presentatie gegeven over alles wat met Google ranking en SEO (Search Engine Optimalisation / Zoekmachine optimalisatie) te maken heeft. In de presentatie gaf Hans tevens een aantal tips & tricks hoe schrijven voor Google werkt. De presentatie zat volgepakt met waardevolle informatie voor ondernemers, zzp’ers en tekstschrijvers die diepere kennis wilden hebben over SEO.

Onze tweede gastspreker was onze eigen voorzitter Tjitze Bouma die een presentatie gaf over toekomst en financiën. Deze presentatie “Ondernemer – Manage jezelf “ ging over de veelzijdigheid van het ondernemerschap en de vele facetten daarvan. Tjitze Bouma is behalve eigenaar van Geertsma Assurantiën B.V in Balk ook Private Life Planner. Zijn presentatie had twee kernen: Continuïteit en een financieel plan. Een bijzonder boeiende presentatie.

 

foto’s: Marco Keyzer