Online bierproeverij

Op donderdag 29 april kwam online biertroubadour Jan Nota uit Pingjum langs. Jan is één van de bijna 300 biersommeliers die Nederland rijk is. Een toegewijde bierkenner met een groot hart voor brouwen, brouwers en smaak. Zijn kennis over bier in combinatie met zijn talent voor muziek resulteerde in de Biertroubadour@home. Tijdens de online bierproeverij werden we verrast met liedjes en verhalen over bier, demonstraties met bier en natuurlijk het proeven.

Voorafgaand aan de proeverij had Marco Keyzer, secretaris van het bestuur van ONG, ruim 50 pakketten rondgebracht in heel Gaasterland en een paar daarbuiten. In dit zogenoemde Bier & Spijs pakket zaten 4 soorten bier, kaas, worst, nootjes, een brownie en een moutzakje.

Vanaf 20.00 uur kon iedereen thuis vanachter de computer de troubadour live volgen en in live chat vragen stellen.

Het bleef nog lang online gezellig….
De foto’s zijn deze keer gemaakt door de leden zelf.