fbpx

Energietransitie en duurzaamheid

Energietransitie en duurzaamheid

Donderdagavond 4 november stond in het teken van Energietransitie en duurzaamheid middels een bedrijfsbezoek aan Suver & Skjin Wynenerzjy te Warns van Willem en Hinke Prins. Willem is in 2001 gestopt met zijn boerenbedrijf en is begonnen om windmolens op zijn land te zetten. Inmiddels zijn dat er 7. Naast zijn eigen windmolens is hij ook betrokken bij windmolen projecten in Kenya en Finland.

Tijdens deze avond hebben naast Willem Prins, 2 afgevaardigden van de gemeente een presentatie geven over de op handen zijnde energietransitie binnen de gemeente en met de bijbehorende landelijke subsidies en regelingen voor particulieren en bedrijven. Bij deze bijeenkomst was ook ondernemersvereniging Workum uitgenodigd omdat we op de rand van de Fryske Marren en Súdwest Fryslân opereren.

Download de presentatie:  https://www.ondernemersnetwerkgaasterland.nl/wp-content/uploads/2015/06/4-November.pdf (netwerkevenement ‘Energietransitie en Duurzaamheid’ op donderdag 4 november 2021)

foto’s: Marco Keyzer