Speeddate event

Dinsdag 22 maart was het tijd om elkaar beter te leren kennen. De ondernemers van Ondernemersnetwerk Gaasterland eo, De WHI en van Eigen Haard-de Stikke gingen daten!

Zakelijkspeeddaten is een efficiënte en laagdrempelige manier van netwerken en wordt tegenwoordig gezien als meest doeltreffende netwerkbijeenkomst. Speeddaten wordt onder andere vaak ingezet voor kennismakingen tussen afdelingen, verbetering van samenwerking tussen interne of externe partijen en als onderdeel tijdens een netwerkbijeenkomst.

Voordelen van zakelijk speeddaten:
•Handig om in korte tijd veel mensen te spreken.
•Men heeft echt even aandacht voor jou, hoe kort ook.
•Je hoeft niet zelf contact te leggen, dat gaat in deze setting vanzelf.
•Het is een mooie inleiding voor een vervolggesprek.

De organisatie van deze avond was in handen van netwerkexpert Nanno Busker en Jan Siep van den Bos. Helaas was Nanno Busker deze avond ziek. De presentatie werd gedaan door Jan Siep van den Bos. Naast presentator staat deze ondernemer uit Sneek ook bekend als verbinder, aanjager, projectleider en dagvoorzitter.

Tijdens deze speeddate avond werden de ondernemers vanEigen Haard – de Stikke, de WHI en ONGeo meerdere keren door elkaar gehusseld.

Elke ronde werd ingeleid met een netwerk inzicht. Vervolgens ging je hiermee aan de slag. Geen urenlange presentaties, maar to the point informatie, gevolgd door actieve inzet van de leden.

Kortom: Een mooie manier om ondernemers uit eigen regio beter te leren kennen? Het gaat er uiteindelijk niet om wat je kan, maar om wie je kent.

foto’s: Marco Keyzer