Recreatiecentrum Sondel

Recreatiecentrum Sondel

Locatie:

Over ons:

Bungalowpark Sondel beschikt over een openlucht zwembad met peuterbad, snackbar, kantine, wasserette, volleybalveld, speeltuin, tafeltennistafel en fietsverhuur. Dus dé ideale basis voor een vakantie in de prachtige, rustige omgeving van Gaasterland.

Via onze achteruitgang loopt u in ± 10 minuten naar de Gaasterlandse bossen, waar u kunt wandelen, fietsen en andere activiteiten kunt organiseren. In de omgeving kunt u terecht voor een bezoek aan een museum en voor het huren van roeiboten, zeilboten en/of zeillessen. Ook paardrijden is in de directe omgeving van het centrum mogelijk.

Het park bestaat uit 40 luxe bungalows, waarvan een groot deel, het gehele jaar door,  beschikbaar voor de verhuur. De luxe 4 en 6 persoons bungalows zijn allen voorzien van vaatwasser, magnetron enz. Sommige zijn voorzien van ligbad en/of sauna, open haard en/of bedstee. Aangezien de bungalows eigendom zijn van particulieren, kan de inrichting en/of de indeling per woning verschillen. Ook het toestaan van huisdieren en/of roken verschilt per bungalow.

Contactgegevens:

Recreatiecentrum Sondel
Jeannette en Ed Landman
Beuckenswijkstraat 26 – 8565 GN Sondel

Tel: 0514-602300

E-mail: info@campingsondel.nl
website: www.campingsondel.nl