fbpx

Zomeruitje

Zomeruitje

woensdag 26 juni was het weer tijd voor ons jaarlijks zomeruitje. Met behulp van aanwijzingen hebben we een rondrit gemaakt door het mooie Gaasterland (e.o.) waarbij we op markante plekken informatie of een mooi verhaal over die plek kregen. Een mooie tocht door een schitterend landschap.

Het vervoermiddel van deze speurtocht waren de dafjes van ons netwerklid Arnold en Hindrika Wunderink.

DAF rijden bleek een ware beleving. De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “ trutten schudder ”. Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid met de ” Pientere pook ” uit de jaren 60 en 70, zorgde voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving.

De rit hebben we afgesloten met een barbecue midden in één van de velden van Gaasterland!

foto’s: Marco Keyzer

X