fbpx

Gezamenlijk evenement ONG, OVS en VVBL

Gezamenlijk evenement ONG, OVS en VVBL

Donderdag 21 november organiseerden Ondernemersnetwerk Gaasterland e.o. samen met de Vereniging van Bedrijven Lemmer en omstreken (VvBL) en ondernemersvereniging Skarsterlan (OVS) een spetterende netwerkavond.

Sprekers op deze avond waren “weerman” Gerrit Hiemstra en Filmmaker Rob Busquet (o.a. van de documentaire Grutsk).

Gerrit Hiemstra is één van Nederlands bekendste meteorologen en is o.a. weerpresentator bij het NOS Journaal. Daarnaast is hij mede-eigenaar van Wheather Impact in Amersfoort, dat hij in 2015 heeft opgericht. Zijn presentatie ging over klimaatveranderingen en wat we daaraan met z’n alle kunnen doen.

Na deze verhelderende presentatie en het beantwoorden van een paar interessante vragen was het tijd om te genieten van een overheerlijk diner. Het kostte dan ook de nodige moeite om de gezellige sfeer weer te verlaten, maar dat werd weer goedgemaakt door de documentaire over diverse boeren gemaakt door filmmaker Rob Busquet.

Rob Busquet maakt niet alleen documentaires en televisieprogramma’s, maar ook bedrijfsfilms over mensen met een passie.

Na afloop was er tijdens een borrel nog voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken. De organiseerden partij dit jaar, Ondernemensnetwerk Gaasterland eo had tevens voor iedereen wat lekkers voor mee naar huis.

 

Foto’s: Marco Keyzer en Doede de Vries

X