Onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland (De Fryske Marren)

Onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland (De Fryske Marren)

Op 3 september jl heeft u een brief van gemeente De Fryske Marren ontvangen om mee te doen met het onderzoek naar de dienstverlening van  De Fryske Marren. Heeft u de vragenlijst nog niet ingevuld? Laat uw kans niet voorbij gaan en geef uw mening. U heeft nog tot 8 oktober a.s de tijd.

Bent u tevreden over de dienstverlening van De Fryske Marren aan u als ondernemer? Uw mening telt! Daarom nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de nieuwe editie van het tweejaarlijkse onderzoek van MKB-Nederland naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Hiervoor vragen wij u om een digitale vragenlijst in te vullen. Dit kost slechts vijf minuten van uw tijd.

Hierbij de juiste link: www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/defryskemarren

Waarom meedoen?

Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, voor leefbare kernen, voor welvaart, enz. Daarom vinden MKB Nederland en de gemeente het belangrijk om te weten of de gemeente op de goede weg zit of welke onderdelen van het beleid volgens u beter kunnen. Krijgt u ‘waar voor uw geld’? Dit onderzoek geeft de noodzakelijke inzichten daarvoor. Ook als u niet tevreden bent over dienstverlening van De Fryske Marren vragen wij u om de vragenlijst in te vullen. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kunt (blijven) ondernemen in De Fryske Marren. Tegelijkertijd dingt de gemeente mee naar de prijs ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.’

Inhoud vragenlijst

Het onderzoek meet het ondernemersklimaat in De Fryske Marren aan de hand van vier pijlers:

  1. De dienstverlening van de gemeente aan ondernemers
  2. Het imago van de gemeente
  3. Communicatie en beleid van de gemeente
  4. Beleving van gemeentelijke lasten

Doe mee vóór 8 oktober 2018!

Wilt u zo vriendelijk zijn om de vragenlijst uiterlijk 7 oktober 2018 in te vullen? Ga naar de volgende website om de vragenlijst in te vullen: www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/defryskemarren

Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.