Cyber Security avond

Op woensdag 14 september een bijeenkomst over een onderwerp waar ondernemers tegenaan lopen in de digitale wereld van nu.

“Wat doe je bijvoorbeeld als je ontdekt dat je niet meer gebruik kunt maken van je IT systemen, omdat je het slachtoffer bent geworden van een hack? Hoe werken cybercriminelen eigenlijk? En wat kan ik eraan doen om de kans aanzienlijk te verkleinen om gehackt te worden?

Dit zijn zomaar enkele vragen die bij vele ondernemers leven, maar waar we tegelijkertijd ook liever niet aan willen denken.

Deze avond was Dirk van der Woude van Integripro B.V. uit Leeuwarden te gast en heeft ons meegenomen in de wereld van cybercrime en informatiebeveiliging. Hij heeft ons uitgelegd wat we kunnen doen, om te voorkomen dat we gehackt worden en wat we moeten doen als het zich dan toch voordoet, in het kader van crisismanagement.

Daarnaast heeft Lolke Groenendal van Groenendal IT uit Balk ons verteld wat zij kunnen doen vanuit technisch perspectief.

Kortom een mooi en actueel thema.

 

Foto’s: Marco Keyzer